Edisonstraat 58A, 7006 RE Doetinchem
+0314 361 898
info@rabenadviesgroep.nl

Over ons

video
play-sharp-fill

Mijn naam is Bas Raben. Ik heb een administratiekantoor voor het midden- en kleinbedrijf. De bedrijfsnaam Raben hebben wij gekozen vanwege de herkenbaarheid en omdat uiteraard de naam ook gekoppeld is aan mij als persoon.

Ik ben ooit in 2003 begonnen met een oud collega, fiscalist, uit Enschede. Na een half jaar zijn we beide toch maar apart verder gegaan, in verband met de afstand. Nadien ben ik een kantoor in huis en aan huis begonnen. Voorts na 3 jaar dit pand te huren.

 

Waar legt u nog meer de nadruk op?

Het persoonlijk contact. De uitleg van cijfers in een klare taal voor de cliënten. En om dus goed inzicht te geven in zijn of haar boekhouding en dus bedrijf.

 

Waarin onderscheidt het bedrijf zich van haar concurrenten?

Door echte persoonlijke benadering en er ook te zijn voor die bedrijven in slechte tijden. Waar andere kantoren het voor gezien houden, omdat de rekeningen worden betaald, doen wij nog juist dat extra stapje.

 

Hoe weten uw cliënten wat ze moeten betalen?

Voor iedere klant maken we een aparte offerte. Dat is aan de hand van een intake gesprek. Deze offerte is op maat gemaakt. Iedere klant heeft een andere administratie: de één heeft wel personeel, de ander heeft geen personeel, de één heeft wellicht een boekhouder die alles administreert, of wij moeten alles verwerken. Kortom dit zetten wij op papier en aan de hand daarvan gaan wij de deal aan met de cliënt.

We zijn een gedegen kantoor met weinig tierelantijnen, want al onze cliënten weten: hoe mooier en duurder het pand is, hoe meer zij ons ook moeten betalen.

 

Hoe omschrijft u het bedrijf in 1 zin?

Het kantoor waar jij je thuis voelt en altijd geholpen wordt zowel in goede als slechte tijden!